Computerworld - teknologi
Magtfuld stilling hos rengøringsgigant lokkede Erik Kaae væk fra it-branchen - men nu er han tilbage igen: "Jeg har savnet at arbejde i it-branchen"
12/3/2021Interview: Den danske it-veteran Erik Kaae tog for nylig en afstikker til en helt anden branche, men nu er han tilbage i it-branchen. Der er særligt en ting, han glæder sig til i sit nye job som global salgsdirektør hos Dynamics-kæmpen QBS Group, forklarer han.
Domstol afviser China Telecoms forsøg på at blive på det amerikanske marked
12/3/2021Der er ingen hjælp at hente for China Telecom, slår domstol fast. Til januar mister selskabet retten til at handle med amerikanske virksomheder.
Nytiltrådt AWS-topchef: "Det er afgørende, at virksomheder ved hvem, der har adgang til deres data"
12/1/2021 Las Vegas, Re:Invent For første gang var det ikke Andy Jassy, der stod på scenen til Re:Invent-konferencen i Las Vegas. Afløseren Adam Selipsky talte blandt andet om, hvor afgørende det er, at AWS' kunder ved hvem, der får adgang til deres data.
Et kig i detailhandlens krystalkugle: Digitalisering tager 'livet' af din kassedame men giver dig et højere serviceniveau
12/1/2021Klumme: Købsoplevelsen i fremtidens detailhandel vil, i endnu højere grad end i dag, blive effektiviseret af moderne teknologi og kunstig intelligens. Dette betyder dog ikke, at forbrugeren skal vinke farvel til menneskelig kontakt. I stedet for at finde hjælp ved kassen, vil man i stedet blive serviceret, hvor der i virkeligheden er brug for det.
Twitter sætter foden ned: Forbyder deling af billeder og videoer uden samtykke
12/1/2021Twitter skærper nu sine retningslinjer for deling af indhold. Du skal fra nu af indhente samtykke fra venner og bekendte, når du vil dele billeder og videoer af dem på det sociale medie.
Opsporet: Her bor en af verdens mest berygtede hackere og en af hovedpersonerne bag REvil med sin hustru i stor villa
11/30/2021En af verdens meste berygtede hackere, den 28-årige Yevgeniy Polyanin, regnes for at stå bag mere end 3.000 ransomware-angreb med REvil-gruppen. Han bor nu i Sibirien i stor villa og lever et luksusliv, viser opsporings-arbejde.
Frøken klokken aflives i nat – her er de tre alternativer, som du bør overveje
11/30/2021Frøken klokken går på pension inden længe. Heldigvis er der gode, præcise og avancerede alternativer at få.
Panasonic ramt af stort hackerangreb
11/30/2021Den japanske elektronikproducent bekræfter, at selskabet har været udsat for et cyberangreb og databrud.
Samsung på banen med ny avanceret chip til Volkswagen
11/30/2021Samsung er på banen med en ny række chips, der skal komme den store chip-efterspørgsel i møde og bringe branchen til næste teknologiske niveau.
Test: Når det trådløse headset kun skal formidle musik og intet andet end musik
11/29/2021Grado GT 220 er til dig der sætter lydkvalitet over alt andet.
Streaming: Ny trailer fra Stranger Things og et bud på sæson 4-premieren
11/29/2021De hårdt prøvede unge mennesker fra Hawkins vender tilbage til sommer, og næste sæson tegner til at blive mere end almindeligt dyster.
Test: MSI Creator Z16 er en maskine, som du ikke bør overse
11/26/2021MSI har begået en ny top-laptop, som er stort set uden svagheder.
Ny udvikling i markedet: Måske vil du snart kunne købe pc'er til blot 1.000 kroner
11/26/2021Endnu en brik er faldet på plads til, at der i den kommende fremtid kan fremstilles Windows-bærbare til blot 1000 kroner
Vi er pludselig blevet klogere på hvad Apple vil med sit AR-headset – og hvornår vi kan forvente at bruge det
11/26/2021Med et tyder det på, at Apple vil blæse konkurrencen bagover med sit kommende AR-headset.
Comm2ig skal levere pc’er og tablet-computere til DR: Se selskabets tilbuds-pris her
11/26/2021Comm2ig bliver eneleverandør af pc’er og tablet-computere til DR i de kommende år. Se selskabets vinder-tilbud her.
Bog: Når woke medier bygger deres egen virkelighed
11/26/2021I Bad News: How Woke Media Is Undermining Democracy skyder en journalist med skarpt mod kolleger, der er blevet villige medløbere i et mediebillede præget af ekstrem hastighed, virksomhedsinteresser og politisk korrekte synspunkter fra den ydre venstrefløj.
Streaming: Enden er nær i The Expanse
11/25/2021Det allersidste bind i bogserien bag sci-fi serien The Expanse udkommer i næste uge, og kort efter følger premieren på sjette og måske sidste sæson af tv-serien.
Gartner: Her er de største vækstområder inden for AI - vil sælge for milliarder af kroner til næste år
11/23/2021Milliard-markedet for AI-software buldrer frem. Analysehuset Gartner forventer vækst på 21,3 procent fra 2021 til 2022. Se de områder, der kommer til at vokse mest.
Hackere har i flere måneder haft adgang til data og passwords på 1,2 millioner WordPress-sider
11/23/2021Bagdøren har stået pivåben til mere end en million WordPress-kunder gennem flere måneder.
Test: MX Keys Mini er Logitechs bedste tastatur i mini-udgave
11/22/2021Test: Logitechs gode MX-serie har fået en lillebror, som er oplagt til rejsen eller det lille skrivebord. Læs testen af MX Key Mini tastaturet og MX Anywhere 3 musen her.
Vestas beroliger efter hackerangreb: Kan afskære vindmøller fra omverden, hvis angrebet spreder sig
11/22/2021Der er intet, der tyder på, at den danske energiproduktion eller vindmøllerne er blevet ramt af det cyberangreb, der har tvunget Vestas til at lukke ned for en række it-systemer. Hvis det alligevel skulle ske, har selskabet en løsning, lyder det.
Kolossale mængder af data kan hobe sig op: Sådan undgår du at drukne i din egen datasø
11/22/2021Klumme: Det er ikke gratis at indsamle og opbevare store datamængder, så brug dem og få den optimering af din forretning, der var årsagen til, at du valgte at overvåge.
Mercedes’ nye C300 er en vidunderlig bil som ingen vil købe
11/19/2021Mercedes' nye C-klasse forener lækkert design, fine features med både komfort og sportsprægede egenskaber. Men alligevel bliver dagens testemne en sjældenhed på vejene.
Apple kan være klar med kæmpe nyhed om få år: Satser på fuldautomatisk elbil i 2025
11/19/2021Apple presser på for at lancere sin elbil om få år. Det sker efter, at Apples bilprojekt Titan har ændret fokus til nu at gå efter fuldt selvkørende egenskaber i en ny Apple-bil allerede i 2025, skriver Bloomberg.