Business internet
Hvilket lån? Her er fordele og ulemper ved fast rente
12/6/2021Den ultimative boligguide: Udbuddet af typer af realkreditlån vokser. Men den traditionelle type med fast rente kan stadig holde stand. Efter en af de mest turbulente perioder på det danske boligmarked bringer vi hver dag i december vores bedste tips og tricks om boliger.
Aftale på plads: Sygehusene får tilført en milliard kroner
12/5/2021Regeringen er blevet enige med støttepartierne om at bruge en milliard kroner på at hjælpe hospitaler og sygehuse gennem en presset vinter.
Aftale på plads - coronavinterpakke præsenteres i aften
12/5/2021Regeringen og støttepartierne er blevet enige om anden delaftale til finansloven for 2022. Klokken 21 vil finansminister Nicolai Wammen (S) præsentere en aftale om en såkaldt coronavinterpakke, der skal hjælpe sundhedsvæsenet gennem vinteren.
Nu skal det være pærelet at skifte bank
12/5/2021Bankerne går nu i gang med at konstruere et system, så du kan skifte bank med få klik og uden selv at skulle finde alle dine oplysninger og dokumenter frem. Det er svaret på krav om øget konkurrence blandt bankerne.
Vi behøver ikke alle være Steve Jobs – mindre kan gøre det
12/5/2021Der er altid brug for mennesker i toppen af erhvervslivet, som forstår, at den virksomhed, de arbejder i, er større, end de selv er. Når vi stadig hylder brygger Jacobsen og gamle Kirk Christiansen, skal vi huske at sende Poul J. Svanholm og Jørgen Vig Knudstorp en tanke. Berlingskes erhvervsredaktør mindes nogle af Danmarks og verdens største iværksættere – og hvorfor vi stadig husker dem.
Brevkassen: Det store dilemma ved behandlingstestamente
12/5/2021I denne uges brevkasse følger advokat Allan Ohms op på en kommentar fra brevkassens seneste artikel om behandlingstestamentet. Her deler en pensioneret sygeplejerske de bekymringer, læger kan have ved at skulle tage stilling til, om en patient er »opgivet«.
Derfor kan det være en god idé at købe bolig i nabokommunen
12/5/2021Den ultimative boligguide: Selv på tværs af den nærmeste kommunegrænse kan der være store forskelle i den kommuneskat og grundskyld, som indbyggerne betaler. Efter en af de mest turbulente perioder på det danske boligmarked bringer vi hver dag i december vores bedste tips og tricks om boliger.
Overdreven »IKEAfisering« er dyrt for samfund og virksomheder
12/5/2021Gør det selv-kulturen har mange fordele, men overflytning af for mange opgaver til borgerne eller til medarbejderne og kunderne kan blive dyrt.
Her er sommerhusene steget med 76 procent – se stigningerne i alle landets sommerhusområder
12/5/2021Selvom sommerhuskøberne på det seneste har lettet foden fra speederen, så er der sket store prisstigninger i alle landets 40 sommerhuskommuner. Se listen over dem.
Der er fire slags mennesker i denne verden. Hvilken er du?
12/4/2021I overgangen fra barn til voksen får vi en lang række erfaringer, der gør, at vi lægger bånd på os selv, forsøger at regne den ud og passe ind. Lidt firkantet kan man sige, at man ender som en af fire personlighedstyper. Tjek, om du kan genkende dig selv.